- Mert saját vizsgaállomásunknak köszönhetően, akár a helyszínen is megvárhatod a műszaki vizsgát, hiszen 25 perc alatt elkészülünk!

- Mert a műszaki vizsga előtt átvizsgáljuk autódat, hogy Te biztosra mehess a műszaki vizsgán! Az előzetes állapotfelmérés garantálja Neked műszaki vizsgád sikerességét! Nálunk biztosan nem veszítheted el a vizsgadíjat, mert sikertelen vizsga esetén cégünk SEMMILYEN díjat nem számol fel a tulajdonosnak!

- Mert korszerű műszereinkkel, berendezéseinkkel járulunk hozzá műszaki vizsgád sikerességéhez, ügyfélbarát kiszolgálásunkkal pedig a Te elégedettségedhez!

 Nem csak személyautókat műszaki vizsgáztatunk...Műszaki vizsga állomásunkon az alábbi járműveket vizsgáztatjuk márkától függetlenül:

 

Motorkerékpár műszaki vizsga ára: 10.000 Ft

Személyautó műszaki vizsga ára: 19.990 Ft

Összkerékhajtású személyautó műszaki vizsga ára: 24.990 Ft

Kisteherautó műszaki vizsga ára (3,5 tonnáig): 21.290 Ft

Összkerékhajtású kisteherautó műszaki vizsga ára (3,5 tonnáig): 26.290 Ft

Utánfutó műszaki vizsga ára: 13.300 Ft


További kedvezmények...

Flottával rendelkező cégek és szervizek részére kiemelt ügyfélszerződés megkötésével további kedvezményeket tudunk biztosítani. Az erre vonatkozó igényt személyesen lehet egyeztetni a Vizsga Klinika műszaki vizsgálóállomás telephelyén. Cégünknek jogosultsága van a gázüzemű gépjárművek, a tachográffal és a 3,5 tonnáig különleges felépítménnyel rendelkező járművek műszaki vizsgálatára, amennyiben ezek rendelkeznek megfelelő dokumentációval.

Copyright © 2019 Vizsga Klinika. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.